Morgan Aero8 met 370 pk aanwezig

Morgan Aero8 met 370 pk aanwezig

De Morgan Aero8 is een opvallende sportwagen die werd geproduceerd door het Britse automerk Morgan Motor Company. Tijdens de St. Paul Historic Zandvoort Trophy kun je rekenen op een uitgebreide collectie aan unieke voertuigen, waar de Aero8 er zeker een van is. Je kunt deze auto dan ook de gehele dag op de showpaddock komen bekijken! 

Wat moet je weten over deze Morgan Aero8?

De motor die in de Morgan ligt is afkomstig van het Duitse merk BMW. Deze 4,8L V8 is goed voor zo'n 370 pk op een gewicht van 1100kg. De Morgan Aero8 heeft een opvallend en tijdloos ontwerp, met vloeiende lijnen en een gestroomlijnde carrosserie. Het combineert klassieke elementen zoals de lange motorkap en ronde koplampen met moderne details voor een unieke uitstraling.Net als alle Morgans wordt de Aero8 volledig met de hand gebouwd in de fabriek van het merk in het Verenigd Koninkrijk. Dit vakmanschap zorgt voor een hoogwaardige afwerking en aandacht voor detail in elk aspect van de auto.

Wat kun je verwachten tijdens de St. Paul Historic Zandvoort Trophy?
Kom op 12 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar de 47e editie van de St. Paul Historic Zandvoort Trophy op Circuit Zandvoort! Bewonder prachtige bolides op een van de vele showpaddocks, kruip zelf achter het stuur van jouw historische bolide tijdens een van de baansessies of geniet van alle verschillende races die dag. Momenteel zijn er nog enkele gratis showautotickets beschikbaar in de ticketshop voor jouw young- of oldtimer, aarzel niet want op is op! 

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: