Deelnemen

Gratis entree met Old/Youngtimer>

Tijdens het Nationaal Oldtimer Festival powered by Meguiar's vind je de mooiste Young/Oldtimers en op de showpaddock. Wil je ook GRATIS met je Oldtimer of Youngtimer op één van de showpaddocks staan, meld je dan aan via het aanmeldformulier. Dit ticket geeft toegang tot het evenement voor de auto en bestuurder.
Je bent uiteraard niet verplicht om de gehele dag aanwezig te zijn met je auto, je kunt zelf bepalen wanneer je aankomt en wanneer je weer vertrekt.

Aanmeldformulier

*Wanneer de gratis showautotickets uitverkocht zijn, dan kun je met een mooie korting nog steeds een showautoticket bestellen. Je betaald dan €15,- voor het showautoticket, ook deze geven toegang tot het evenement voor de Old/Youngtimer en de bestuurder.
Het is niet verplicht om aanwezig te zijn vanaf een bepaalde tijd tot einde van het evenement.

 

Vrij Rijden>

Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Vrij Rijden. Voor slechts €50,- kun je 20 minuten rijden op het circuit. Een helm is verplicht en 1 passagier, van 16 jaar of ouder is toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Oldtimer/Youngtimer) van het evenement. De passagier moet 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- helm, deze is verplicht voor bestuurder en passagier
- passagier moet 16 jaar of ouder zijn
- aanmelden bij organisatiekantoor in het pitcomplex (voor de eerste box). 
- geldig rijbewijs
- Zorg dat je op tijd staat opgesteld, 20 minuten voor aanvang sessie.
- Opstellen bij baanpost 13, op Paddock 2 (de grootste paddock door de tunnel), schuin rechts achter in.
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is GEEN entreeticket!
- Deelnameticket tracktime; bestel deze in de online ticketshop.

Parade>

Een leuke manier om je eigen auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Parade. Voor slechts €25,- kun je enkele rondes rijden op het circuit. Een helm is niet verplicht en passagiers, van 16 jaar of ouder zijn toegestaan. Aanmelden voor dit programma onderdeel kan door in de online ticketshop een deelname voucher te bestellen. Je staat dan automatisch op de deelnemerslijst. Wel moet je je ter plaatse nog wel aanmelden! Hierover krijg je in de week voor het evenement informatie per e-mail. Die informatie wordt ook op deze pagina geplaatst.

 

Belangrijk!
Je auto moet passen binnen het thema (Oldtimer/Youngtime) van het evenement en inhalen is niet toegestaan. Passagiers moeten 16 jaar of ouder zijn.
Klik hier voor het reglement en hier voor de briefing, lees deze goed door en neem mee:
- ingevulde en ondertekende vrijwaring, klik hier om deze te downloaden.
- geldig rijbewijs
- Neem de ingevulde clausule mee naar de incheck balie, dit is een kantoor, dat zich aan de linkerzijde bevindt van de eerste Pitbox op Paddock 1. Hier krijgt u een polsbandje en deelnamesticker
- Een passagier is toegestaan, maar moet minimaal 16 jaar oud zijn.
- Zorg dat je op tijd staat opgesteld, 20 minuten voor aanvang sessie.
- Opstellen bij baanpost 13, op Paddock 2 (de grootste paddock door de tunnel), schuin rechts achter in.
- Zorg dat u polsbandje om heeft en de sticker links boven op de ruit heeft geplakt.
- Heeft de auto nog geen gordels ivm leeftijd, dan mag u deelnemen aan de parade.
- Entreeticket; bestel deze in de online ticketshop. Je deelnameticket is GEEN entreeticket!
- Deelnameticket parade; bestel deze in de online ticketshop.

Concours d’Elegance >

Op de paddocks vindt er natuurlijk een Concours d’Elegance plaats, waar u met uw klassieker of youngtimer meedingt naar de hoogste eer in uw klasse, of misschien wel de eretitel Best of Show. De deelnemende auto’s zullen door enkele ervaren juryleden worden beoordeeld onder leiding van een deskundige jury.

Maak kans op een van de bekers! Doe mee en show je auto heel de dag op het speciale concourspaviljoen. Aanmelden kan ter plaatse bij het podium van het Concours d'Elegance op de paddock.

Clubpaddock>

Uiteraard nemen de clubs een belangrijke plaats in. Een groot deel van de paddock wordt weer ingericht voor tientallen auto- en merkenclubs die ons land rijk is, die een breed beeld van de Oldtimer en Youngtimer scene in Nederland weergeven. Zorg dat jouw club zich ook aanmeld. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@402automotive.com.

Tickets
FOLLOW US: