Ticketinfo


Op dit moment is onze online ticketshop gesloten.


Op deze website koop je de entreetickets, ter plaatse zijn ook tickets te verkrijgen. De online voorverkoop loopt door tot en met de dag van het evenement. LET OP! HOE EERDER BESTELD HOE MEER KORTING.

In onderstaande tabel vind je de verschillende tickets en bijbehorende prijzen in 'de online voorverkoop' en 'aan de deur' terug.


online voorverkoopaan de deur

Volwassene

€ 12,50€ 15,-

Kind
6 t/m 14 jaar

€ 5,-€ 5,-

Kind t/m 5 jaar

gratisgratis

Parkeerticket

€ 8,-€ 8,-

Showautoticket

incl. toegang
bestuurder

gratis*€ 10,-

KLIK HIER OM JE TICKETS TE BESTELLEN!

  • *Kom je als bezoeker met een Youngtimer/Oldtimer? Dan kun je in de ticketshop een gratis showautoticket bestellen, er zijn er 500 beschikbaar. Wanneer deze gratis tickets op zijn dan kun je voor €10,- het showautoticket, incl. bestuurder bestellen in plaats van € 23,- (€ 15,- entree en € 8,- parking). Met je auto heb je dan gegarandeerd een mooie plek op de showpaddocks. 
  • Mag ik mijn hond meenemen? Nee, dieren meenemen naar het evenement is niet toegestaan, er wordt streng op gecontroleerd. Geleide-honden zijn wel toegestaan, mits dit vooraf is aangemeld via info@402automotive.com.
  • Zaterdag 12 mei: Deze dag zijn er name trainingen en deze zijn gratis toegankelijk, verder zijn er geen activiteiten op de paddock, zoals een showpaddock en Concours d'Elegance.