MG F1 Magna Stiles uit 1932 aanwezig

MG F1 Magna Stiles uit 1932 aanwezig

Tijdens het Concours d'Elegance draven de meest unieke klassieke auto's op voor het podium bij Circuit Zandvoort. Alleen de allermooiste klassiekers worden uitgenodigd om mee te doen aan deze prestigieuze verkiezing waar een aantal juryleden bepalen over wie er met de prijzen naar huis gaat. Deze Porsche 911 uit 1975 zal dan ook tijdens de Concours d'Elegance te zien zijn!

Wat moet je weten over deze MG F1 Magna Stiles?

De MG F-Type Magna werd geproduceerd door de MG Car Company in 1932. Het was een sportwagen die verkrijgbaar was in verschillende carrosserietypes, waaronder saloon, coupĂ© en tourer. Onder de motorkap bevond zich een 6-cilinder lijnmotor met een vermogen van ongeveer 56 pk (42 kW). Deze werd gekoppeld aan een handgeschakelde 4-versnellingsbak, die zorgde voor een soepele overbrenging van kracht naar de wielen. Met een gewicht van ongeveer 900-1100 kg, afhankelijk van het gekozen carrosserietype, kon de MG F-Type Magna een topsnelheid bereiken van ongeveer 125 km/u. Het ontwerp van de MG F-Type Magna was typerend voor de stijl van MG-auto's uit die tijd, met gestroomlijnde vormen en elegante details. Het interieur bood plaats aan twee tot vier personen, afhankelijk van het gekozen model, en was voorzien van comfortabele zitplaatsen en een klassieke dashboardindeling.

Wat kun je verwachten tijdens de St. Paul Historic Zandvoort Trophy?
Kom op 12 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar de 47e editie van de St. Paul Historic Zandvoort Trophy op Circuit Zandvoort! Bewonder prachtige bolides op een van de vele showpaddocks, kruip zelf achter het stuur van jouw historische bolide tijdens een van de baansessies of geniet van alle verschillende races die dag. Momenteel zijn er nog enkele gratis showautotickets beschikbaar in de ticketshop voor jouw young- of oldtimer, aarzel niet want op is op!

BESTEL HIER JE TICKETS!
 

FOLLOW US: