Alfa Romeo Giulia Super 1.3 Lusso uit 1973 aanwezig

Alfa Romeo Giulia Super 1.3 Lusso uit 1973 aanwezig

Tijdens het Concours d'Elegance draven de meest unieke klassieke auto's op voor het podium bij Circuit Zandvoort. Alleen de allermooiste klassiekers worden uitgenodigd om mee te doen aan deze prestigieuze verkiezing waar een aantal juryleden bepalen over wie er met de prijzen naar huis gaat. Deze Alfa Romeo Giulia Super 1.3 Lusso zal dan ook tijdens de Concours d'Elegance te zien zijn! 

Wat moet je weten over deze Alfa Romeo Giulia Super 1.3 Lusso?

De Giulia Super 1.3 Lusso was uitgerust met een 1.3-liter inline viercilinder benzinemotor. Deze motor leverde doorgaans rond de 89 pk (66 kW) aan vermogen. De auto kon naar schatting in ongeveer 13 seconden accelereren van 0 naar 100 km/u. De topsnelheid lag rond de 170 km/u, wat behoorlijk was voor een auto van die periode. Als 'Lusso'-trimniveau bood de Giulia Super 1.3 extra luxe en comfort vergeleken met de standaarduitvoering. De auto had kenmerken zoals verbeterde bekleding, luxere interieurafwerking en mogelijk extra gemakken zoals elektrische ramen (afhankelijk van de specificaties van het individuele voertuig).

Wat kun je verwachten tijdens de St. Paul Historic Zandvoort Trophy?
Kom op 12 mei 2024 van 09:00 tot 17:00 naar de 47e editie van de St. Paul Historic Zandvoort Trophy op Circuit Zandvoort! Bewonder prachtige bolides op een van de vele showpaddocks, kruip zelf achter het stuur van jouw historische bolide tijdens een van de baansessies of geniet van alle verschillende races die dag. Momenteel zijn er nog enkele gratis showautotickets beschikbaar in de ticketshop voor jouw young- of oldtimer, aarzel niet want op is op!

BESTEL HIER JE TICKETS!

FOLLOW US: